Бившият вътрешен министър коментира престъпността и причините за нея: Обедняването на

...
Бившият вътрешен министър коментира престъпността и причините за нея: Обедняването на
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър: Обедняването на населението е свързано с бум на престъпността

Бившият вътрешен министър разяснява престъпността и аргументите за нея: 

Обедняването на популацията е обвързвано с взрив на престъпността от пластовете на популацията, които са нискообразовани, мъчно си намират работа или си намират на най-ниските професионални равнища. Естествено, рецесията удря първо тях, когато хората нямат какво да ядат, усещат опасност, стартират да правят закононарушения. Това съобщи в предаването " България, Европа и светът на фокус “ на Радио " “ някогашният вътрешен министър Младен Маринов, който е и лидер на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 26 МИР София област.

" Причината, с цел да имаме неведнъж увеличаване на натиска върху нашата граница с Турция, това е в резултат на политиката на Бойко Рашков във връзка с сигурността “, уточни политикът.

Той разкри, че когато група премине гладко през България и стигне Западна Европа, тя доста бързо праща сигнали от кое място е допустимо прекосяването. " Нормално е натискат да се пренасочи там, където е елементарно. В същото време каналджиите виждат ниша да вършат пари и се насочват и те натам, и когато не се вземат надлежно ограничения, този проблем се прикрива, както правеше Рашков през цялото ръководство

на държавното управление на Кирил Петков, се стига до това да отчетем голям напън върху нашата територия “, безапелационен бе политикът и добави, че е неприятна наклонност трафикът да го вършат непознати жители. " Последния път, знаете, беше естонец, сърбин, поляк “, изброи Маринов от ГЕРБ. 

Кандидатът за депутат е уверен, че Бойко Борисов е общественик от европейско и международно равнище. " Когато за този проблеми мислиш реактивно да попречиш на прекосяването, хванеш някой, който към този момент е влезнал, резултатът ще е подобен – все по-голям напън. Когато мислиш на по-високо равнище и отвън границите на България и Европа, тъй като този проблем се образува отвън границите на Европа, тогава можеш да направиш по този начин, че натискът на нашата граница да е доста по-слаб. Борисов разумно разбираше това нещо и по тази причина респектът и доверието, което имаше измежду европейските водачи съумя да направи по този начин, че Европа да отпусне пари на Турция, тъй като се справяше с голям напън на тяхната граница. Това беше вярната политика, работеше, а водач в тази политика беше Бойко Борисов “, уточни някогашният силов министър във връзка рецесията с незаконната миграция, която беше засилена по време на ръководството на ГЕРБ, само че страната успяваше да й противодейства сполучливо.

Маринов е безапелационен, че са нужни промени в законодателството " в синхрон с смяна на оперативната конюнктура и на публичните връзки, и на заканите “.

" Когато закриеш профилираните звена като профилираната прокуратура и съд, ГДБОП и Националната полиция с кого да работят с такива съществени ОПГ? Това са съществени проблеми “, сподели Маринов.

Политикът подсети, че когато има разнобой в службите, които работят като скачени съдове - няма по какъв начин да има работещо Министерство на вътрешните работи без работеща прокуратура, без работещ съд и назад. " Когато всеки работи поотделно, бъдете сигурни, че резултат няма да има. Напротив даваме ниша на престъпността да се развива “, сподели представителят на ГЕРБ.

на България и Европейския съюз. " Важно е наказването да бъде наложено бързо и да е пределно ясно, че е неизбежно “, уверен е кандидат-депутатът.

" Най-важното е да има постоянно държавно управление и е извънредно време да се ползва поредна политика, освен по сигурността, по всички политики, които касаят страната. Изключително значимо е кой носи отговорност, тъй като сега това е главният проблем, последните две години, а точно за отговорността от дейностите, които се правят и виждаме до къде се стига – висока инфлация, неустановеност, закани от всякъде, а страната няма никаква опция да отговори и да отбрани жителите си “, уточни като главен приоритет Маринов.

Маринов сподели, че политиката на ГЕРБ-СДС е ясно и евроатлантически настроена. " Не бих споделил, че преди изборите би трябвало да се чертаят червени линии. Ние даваме образец по какъв начин в предходното Народно събрание предложихме кабинет, който беше експертен. Загърбихме тясно партийните ползи, макар че нашият електорат държи извънредно доста Бойко Борисов да е министър-председател. В последна сметка, когато виждаме, че страната върви надолу би трябвало да се вършат взаимни отстъпки и да се търси най-правилното решение. Можем да приказваме с всички, когато става въпрос за национална политика и сигурност “, заключи лидерът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 26 МИР София област Младен Маринов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР